4 billigaste VPN-tjänster av 2019

Många av våra läsare och de som har snubblade över vår hemsida har frågat vilka av de vi har granskat är de bästa och billigaste VPN-tjänster runt. Med andra ord vilken tjänst lovar att erbjuda den bästa Bang för din surt förvärvade dollar? Tja, vi har sållat ner listan till bara fyra av de allra bästa som vi tycker är värt att överväga. Du har möjlighet att helt enkelt välja den vi rankas som nr 1, men se till att noga överväga de andra två också. Medan de rankas andra och tredje kanske inte så billigt, men de erbjuder funktioner som du kan hitta användbara https://vpns.se/basta-vpn-tjansten/.

Utan att slösa mer av din tid låt oss dyka rätt in i våra topp 4 billiga VPN-tjänster.

Förbrukaren kanna vitlista websites och apps vilken förbifartsleden den VPN. Detta gör det möjligt för appar och webbplatser att gå snabbare men med mindre säkerhet. Samtidigt kan din VPN-trafik gå snabbare. Detta motsvarar funktionen Split-Tunneling på andra VPN-tjänster. Detta är en annan funktion som inte är mycket vanligt erbjuds av VPN-tjänster.

Mer än 1 000 servrar i 56 länder

Surfshark är en relativt ny VPN men det har varit aggressiv i att lägga till servrar. Det har för närvarande mer än 1 000 servrar som finns i 56 länder. Det var en stor ökning på mer än 200 servrar sedan de senast uppdaterade sin sida. Det är fortfarande mindre än 100 platser för andra stora VPN-tjänster, men det är ramp upp fler servrar på fler platser här.

Den billigaste VPN på $ $1,99 i månaden

Surfshark VPN har nyligen uppskurna sina priser för 24-månaders och 12-månaders plan. Priset för 24-månadersplanen är $47,76 som ska betalas i förskott och faktureras var 24: de månad. Om du funderar på att få en VPN-tjänst för de kommande två åren har Surfshark den billigaste 2-åriga planen.

Granskad för säkerhet

Det granskade nyligen sin krom och Firefox addons och gav Surfshark en ren Bill of Health. Även om en revision är en del av webbplatsens säkerhetsprocedurer. Det finns bara ett fåtal VPN-tjänster som genomgår en regelbunden revision. Även om revisionen är endast för webbläsaren addons, är det fortfarande en faciliteter revision som är mer än vad som kan sägas om andra VPN-tjänster.

Netflix-åtkomst

Många VPN-tjänster nämner att de kan komma åt Netflix. I de flesta fall kan dock inte alla servrar streama Netflix. Surfshark VPN levererar på löftet och kan streama Netflix. Den er också duglig till tillträde BBC ström och annan ström tjänsten.